Rengarenk mantarlar yapalım

Evlerde zaten var olan malzemelerle bir şeyler üretebilmek çocuklar için bulunmaz bir eğlence fırsatıdır. Kendi oyuncağını kendisi üreten çocuk daha çok mutlu olacak ve kıymetini daha çok bilecektir.

Böylece el becerisi ve hayal dünyası gelişecektir. Farklı renklerde birkaç tane mantar yaparak çocuk odasına veya evin ortak kullanım alanlarına koyabilirsiniz. Katkıları için Bahçelievler Fatih Çocuk Yuvası öğretmenlerine ve küçük Bahadır Numan Demirel’e teşekkür ederiz.

Malzemeler: Karton rulo, boya, kırmızı ve beyaz kağıt, yapıştırıcı.

Yapılışı: Karton ruloyu istediğiniz renge boyayın. Kırmızı el işi kağıdından büyük bir yuvarlak kesin. Daireyi ortasına kadar kesip diğer kenarın üzerine yapıştırarak şemsiye şekline getirin. Parçayı rulonun üzerine yapıştırın. Beyaz bir kağıttan küçük yuvarlaklar kesip mantarın üzerine yapıştırın. Peçetelerden küçük toplar da yapabilirsiniz. Çocuğunuzla birlikte bu şekilde farklı renklerde mantarlar yapabilirsiniz.

Benzer başlıklar

Bu haber Pazar, Mayıs 18th, 2008 tarihinde, Sağlık. başlıkları altında yayınlandı.
Yorumlar RSS 2.0
Yorum yazabilir, yada sitenizde izleyebilirsiniz.

Leave a Reply

Reklam

Kurban,Kurban bağışı,Kurban Kesmek

Bağlantılar

Arşiv

Gerici!

Karikatur3

Son Haberler