Erdoğan ne yapmalı ki dava düşsün
Bir kanala konuk olan Hasan Celal Güzel, AK Parti’ye açılan kapatma davası ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Güzel’e göre Erdoğan bunları yaparsa parti kapatılmaz.
TV 8’de Sağduyu isimli proğrama , eski Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan , eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar ile konuk olan Hasan Celal Güzel, daha önce AK Parti için 2’ye karşı 9 oyla kapatılır diyerek mahkemeye olan güvensizliğini açıklamıştı.
Bugün ise AK Parti’nin kapatılmaması için Erdoğan’ın neler yapması gerektiği hakkında ilginç açıklamalarda bulundu.
Güzel ‘’AK Parti’nin daha önce söylediğim gibi kapatılacağından eminim ; fakat Erdoğan’ın yapacağı bazı şeyler var; onları yaparsa parti kapatılmayacaktır’’ dedi.
Erdoğan’ın yapması gerekenleri ise şu sözlerle açıkladı:
‘Erdoğan mahkemeye gidip kendisinin laik olduğunu kanıtlaması lazım . Laik olduğunu kanıtlaması için ise Erdoğan’ın hanımın başını açtırarak ve eline bir viski kadehi alarak mahkemeye gitmesi lazım. Anayasa Mahkemesi ancak o zaman Erdoğan’ın laik olduğuna inanır’ dedi.
Bu haber bir kaç ay önce eklendi ve ne yazık ki yeniden düzenlendi.. 1992 yılından itibaren beş kez hakim tepelerden Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna ağır silahlarla saldırılmış, toplam 64 körpeyi şehit vermişiz. Yani beş kez aynı delikten ısırılmışız.
Leave a Reply