Cevapları Aynı Gün İnternette

Oss-nin-cevaplari-ayni-gun-internette_oÖSYM Yarın Yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı’nın Soru ve Cevaplarını, Aynı Gün Saat 15.00′da Oss2008 -Sorular.osym.gov.tr Adresinde Açıklayacak.

ÖĞRENCİ Seçme ve Yerleştirme Merkezi, (ÖSYM) yarın yapılacak Öğrenci Seçme Sınavı’nın (ÖSS) soru ve cevaplarını, aynı gün saat 15.00’da oss2008-sorular.osym.gov.tr adresinde açıklayacak. ÖSYM’den yapılan açıklamada, soru ve cevapları yayımlayacak olan televizyon kanalları ile basın organlarının bilgiye kolayca erişebilmeleri için her kuruma ayrı bir kullanıcı adı ve şifre verileceği de kaydedildi.

Benzer başlıklar

Bu haber Cumartesi, Haziran 14th, 2008 tarihinde, Eğitim. başlıkları altında yayınlandı.
Yorumlar RSS 2.0
Yorum yazabilir, yada sitenizde izleyebilirsiniz.

Leave a Reply

Reklam

Bağlantılar

Arşiv

Aktütün Baskınında 6 Mehmetçiği şehit eden PKK’lılar tesbit edildi ama neden vurulmadı?

Pkk-aktutun-baskini1Bu haber bir kaç ay önce eklendi ve ne yazık ki yeniden düzenlendi.. 1992 yılından itibaren beş kez hakim tepelerden Aktütün Jandarma Sınır Karakoluna ağır silahlarla saldırılmış, toplam 64 körpeyi şehit vermişiz. Yani beş kez aynı delikten ısırılmışız.
Eğer bu bölgede görev yaptı yada bölgeyi tanıyor isen lütfen yorum bırak. Gerçeklerin açığa çıkmasında bizlere yardımcı ol, unutmaki gerçekler cesaret ister!.

ABD’nin verdiği canlı PKK görüntüleri ilk kez ortaya çıktı. Ama çok vahim bir durum var. PKK’lılar tespit ediliyor ama vurulmuyor.

Dağlıca Baskını’nda insanın içine işleyen benzer hatalar işlenmiş ve sorumlular cezasız kalmıştı.

Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Büyükanıt, “PKK’lıları artık BBG evini izler gibi izliyoruz” demişti. Ancak bunun görüntüleri hiç ortaya çıkmamıştı. ABD’nin İnsansız Hava Aracı’ndan gelen görüntüler BBG evi benzetmesinin aynen yaşandığını gösterdi. Ancak ortaya çok vahim bir durum da çıktı. BBG gözetler gibi gözetlenen terörist grup adım adım izlendi ama K. Irak’ı geçip, Aktütün Karakolu’na saldırmalarına müdahale edilmedi. Aktütün Baskınında 6 Mehmetçik şehit olmuştu.

KANALD HABER’İN ORTAYA ÇIKARDIĞI GÖRÜNTÜLERE YAYIN YASAĞI GELDİ
Genelkurmay Başkanlığı Askeri Mahkemesi, Genelkurmay Başkanlığınca basın ve yayın organlarına verilenler dışındaki, ”PKK terör örgütü mensuplarının anlık istihbarat görüntüleri ve Irak’ın kuzeyinde icra edilen harekata ilişkin gizli nitelikteki bilgileri içeren her türlü belge ve dijital kayıtların yayımına ‘yayın yasağı’ konulmasına” karar verdi.

Son Haberler